Bejelentés


Szépségszalon Éld meg a szépséget!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Kedves Látogató!


Üdvözöllek Honlapomon!


Szeretnék pár szót írni magamról. Egy kisvárosban élek, Ajkán és épp azon vagyok, hogy valóra váltsam egyetlen régóta dédelgetett álmomat : kozmetikusként ápolhassam mások testét -lelkét!
Nem éppen kikövezett úton jutottam el odáig, hogy megszerezzem a kozmetikusi bizonyítványt! Bizony, megtettem néhány kanyart életemben, mire teljesült a vágyam! Érettségi után a veszprémi Pannon Egyetem hallgatója lettem 3 és fél évre, ahol 2010 februárjában átvehettem közgazdász diplomámat. Ezek után még mindig úgy éreztem , nem ez az én utam, bár nagyon büszke voltam a főiskolán elért eredményeimre...mégis beiratkoztam egy kozmetikus képzésre, ahol sikeresen helytálltam és végre kezemben tarthattam az OKLEVELET! Túl a megpróbáltatásokon, élményeken kezdhetek bele a szakmába! Kívánom Nektek kedves Látogatók, hogy céljaitokat sose felejtsétek és álljatok ki amellett, amit a szívetek diktál!!


Honlapom főként azért készült, hogy a kozmetikába látogató vendégek, leendő vendégek megismerhessék azokat a szolgáltatásokat, melyeket egy modern kozmetika manapság nyújtani tud számukra. Oldalam remélem segít megérteni a kezelések célját, menetét valamint eredményét!


Ha kérdéseitek vannak , küldjétek el az ajkakozmetika@mailbox.hu címre!!Keresés a honlaponHírek


Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!